Yritys

FINECLEAN OY

FineClean Oy on yksityisomisteinen, suomalainen, hyvän mielen ja parhaan palvelun puhtauspalveluyritys.
Yrityksen perustajat ovat pitkään alalla toimineita ja haluavat tarjota asiakkaille osaamisensa ja näkemyksensä täydellä sydämellä.

 

Missio – miksi olemme olemassa?

FineClean Oy:n perustajien kokemus on, että palvelusopimuksen sisältö ja asiakkaalle toimitettu palvelu eivät usein vastaa toisiaan. Haluamme oikeasti toimittaa asiakkaalle lupaamamme, ehkä jopa vähän enemmänkin.


Visio – mihin toiminnallamme pyrimme?

Toimitamme oikeasti asiakkaalle sovittua palvelua, toteutamme sen positiivisella ja proaktiivisella tavalla ja aidosti laadukkaasti. Erinomaisella yhteistyöllä pyrimme myös pitkäkestoiseen kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa. Yrityksen tavoitteena on kasvaa merkittäväksi laatutoimijaksi pääkaupunkiseudulla.


Strategia – kuinka pääsemme päämääräämme?

Palvelumme ytimenä on sujuva yhteydenpito ja kehittämiseen panostava keskustelu asiakkaan kanssa. Aktiivisen kommunikaation ja ajankohtaisen tiedon avulla pystymme muokkaamaan päivittäistä toimintaa juuri sen hetken tarpeeseen. Hyvällä yhteistyöllä, ja ottaen huomioon muuttuvat tilanteet ja eri vuodenaikojen tarpeet, voimme kohdistaa panokset juuri sinne, missä niitä tarvitaan.